Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur skall de ha det?

En arg präst sa i staden Lund:
-Står du här och driver med en hund?
-Jag gör som du sagt
så har jag orden lagt
är den Goda Herden i var stund!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-23 08:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Just det!
2014-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt