Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till sommartid vi längtar...

Till sommartid vi längtar
då blom i knoppning står
vi hoppas och vi trängtar
att rosens doft oss når
att solen ser oss alla
så liv blir gott igen
för den är lätt att kalla
vår allra bästa vän.

När sköna blomsterdagar
oss skänker liv och kraft
och oss så väl behagar
så som en kärlekssaft
då är det lätt att glömma
vems godhets rikedom
som vi fått lova att tömma
var sommar åren om!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-23 09:28



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Å, en helt underbar liten visa...
2014-04-23

  Lars Hedlin
JA sommaren kommer!
2014-04-23

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet. Bra rytm.
2014-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt