Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~ Vakna upp! ~

Vakna upp !
Vakna upp till klockornas skrällande röster

Än finns det tid
Än finns det hopp

Med slutna ögon, försjunken i verkligheten
Din utopi
Där blommorna blommar kring folkets skratt i harmoni

Vakna upp !
Vakna upp till klockornas donande röster
Tiden är knapp
Hoppet överges

Med knutna ögon, förljugen i verkligheten
Din utopi
Där växtligheten växer kring folkets förljugna skri

Vakna upp !

 

1998 © Andreas H. Lind




Fri vers (Fri form) av Andreas H. Lind
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-23 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas H. Lind
Andreas H. Lind