Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melinda, Hanna, Frida, Chelsea.

dear god

när halsen känns alldeles för tight
varje andetag långt och trävande

mellodi
som påminner om då

svaghet
min kropp svag för dig

jag ler
ögonen gråter
hjärtat stannar

och jag faller
igen
för det förflutna

dig

och jag kan inte riktigt fatta det
hur går jag nu

du är en dröm, försvunnen i någonting långt borta
du har aldrig funnits tror jag

fast än jag egentligen vet
att du var allt
då.

allt.





Fri vers av rainbows
Läst 202 gånger
Publicerad 2014-04-23 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rainbows