Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Virvla

Virvla din vind
rufsa mitt hår
brusa i mitt öra
det enda jag vill

kittla min rygg
och låt mig
få fnissa sådär
som bara jag kan

blås sand över
mina varma fötter
och låt det kännas
som myror en stund

brusa i mitt öra
gör allt det där
så jag får höra
allt det där

som jag vill




Fri vers (Fri form) av Mr Mutter
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-23 22:10



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Virvlar och brus
Det var fint det där
Ett sånt litet rus,
Som att vara kär
Jag kom visst av mig i kommentaren
Men tar din dikt med mig och spar den

2014-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter