Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör min bön min gud!


Låt detta underbara lilla klot i universum vara kvar
Låt livet frodas
Glöm inte Jorden

Amen




Fri vers av Carl Mikael Fäldt
Läst 353 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-04-23 23:21



Bookmark and Share


  princess in the new world
Han hör och ser och denna jord kommer säkerligen få vara kvar... Så vackert skrivet. Du är verkligen duktig på att uttrycka dig!
2014-05-04

  bumerang
Han hör
2014-04-24

  Per "Läsaren" Sörqvist
jag vet att han hör Dig
2014-04-23

  agneta pichler
Jag tror han hör oss

2014-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt