Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet i den ytliga filen

Tog några bilder på mig själv idag
Tycker nog att de blev ganska bra
Benen är snygga
Och armar och rygg
Ärret på magen det kan jag köpa
Ett billigt pris för livet ändå
Rumpan den är väl inte helt hundra
Men jag jobbar ju på den
Kämpar på gymmet med
marklyft och squats
Kämpar mot tyngdlagen
Kämpar mot tiden
För livet är hårt här i den ytliga filen
Här gäller att synas och attrahera
Att locka med ytans behag
Jag är ju tillbaka på noll nu igen
och orkar inte längre med hyckleriet
som krävs för att vara så präktig och fin
Jag har blivit en av dom som jag förut fördömde
när jag försökte att passa in
i ramen som skapats för kvinnor som mig
av andra som tror dom vet bättre än jag
Men nu är jag fri och jag gör som jag vill
Och jag tycker att friheten smakar rätt bra




Fri vers (Spoken word/Slam) av Louise Sparring
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-24 20:51



Bookmark and Share


  Yeppis
Insikt,älska dej själv
Bra skriven
2014-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Louise Sparring
Louise Sparring