Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dunka som dabke

Jag vill
att orden ska dunka
som dabke
Trumman håller takten
Stamp
Öka på och
mangla ner oss
Driv oss
in i trans
Vi glömmer allt
utom stegen
Stamp
Vi dansar dabke
tills natten dör
När livet är skit
och när livet är bra
Det gillar jag
Stamp




Fri vers av Louise Sparring
Läst 229 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-04-24 22:27



Bookmark and Share


  Nolltillhundra
Så himla bra du!! ^^
2014-04-24

    ej medlem längre
Jag gillar när ord blir musikaliska, många onomatopoetiska virvlar här. Väl valda ord.
2014-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Louise Sparring
Louise Sparring