Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar om att aldrig bli nöjd med vad man har, att alltid längta bort och hela vårt sätt att alltid försöka uppnå något mer


Livets illusion

Framtiden är en illusion,
en dröm som inte finns
Det enda vi har är ett Livslångt Nu
och de stunderna vi minns
En evig strävan väntar oss,
vi som alltid söker efter mer
Vi som sätter hoppet till vår framtid
men Nuet aldrig ser




Bunden vers av Slanta
Läst 491 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-04-25 00:23



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Väl fångat! :-)
Många av oss jagar mest bara efter nånting vid horisonten och missar att leva här och nu.
2019-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Slanta
Slanta