Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt som jag skrev som ung tonåring för många år sedan. Inte speciellt kärleksfull, men så kan det vara med kärleken


Inte fan älskar jag dig

Du är ett levande bevis
på att kärlek är magi
för inte fan älskar jag dig
för den du är, ditt svin




Fri vers av Slanta
Läst 503 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-25 00:38



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
klaffande bra
2014-05-06

    ej medlem längre
Den här texten fick mig att le
kluriga ord
applåd
2014-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Slanta
Slanta