Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OMKULLVRÄKT



Stormen slog till med våldsam kraft

Mojnade

Drog sig långsamt tillbaka

Efterlämnade stor förödelse




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 644 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-04-25 08:31



Bookmark and Share


  aol
Starkt. Skaldat med stort djup
2014-08-08

  Alicia Stenfors
Alla stormar brukar göra det.
2014-04-26

  Stjärnöga
Stormen kommer
oväntat
och lämnar
djupa spår
i jord
och själar..
målande
vackert skriven..
2014-04-25

    ej medlem längre
Du berättar om mer än skogens storm...bra skrivet!
2014-04-25

  Lars Hedlin
Kaotiskt eftermäle!
2014-04-25

  Anya VIP
Jaa det finns så många olika stormar. Jag ser flera stycken framför mig när jag läser. En "Gudrun", ett gräl och ett raseriutbrott bl a.
2014-04-25

  louisegirl
Stormen kan ställa till det ordentligt..
2014-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP