Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så gott med hopp!

Skönheten är det sköraste i livet
och den finns överallt
bara vi hinner stanna upp i klivet
för då upptäcker vi minsta lilla knopp
just där, där den sticker opp
som ger en så´n vacker glädje
i vårt lopp
och till och med hopp
att få se en helt okänd topp...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-04-25 09:30



Bookmark and Share


  Nolltillhundra
Den gillar jag. Så fin, så fin.
2014-05-01

  Maria Sundelin VIP
Ger bra tankar om livets varande
2014-05-01

  ULJO
Väl skrivet vännen
2014-04-25

    Dan Myrbeck
Bra - vill nog Corren ha!
2014-04-25

  axveronika
Studsande glad växvers
2014-04-25

  Lars Hedlin
Bra skriftat!
2014-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt