Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ärende

Tankar på tåget
Solen svag bakom molnen
Klädsel: svart kostym

Det enklast sagda
Håller mig tyst till orden
Vi står som samlat

Gulnade gräset
En timme, sen är vi där
Nästa: Stockholm Syd




Bunden vers (Haiku) av Cathrin M
Läst 332 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-04-25 12:06



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Den är full av vemod. Och vackert skriven. Tack.
2014-05-11

  Lehva VIP
Vilken vacker betraktelse:-)
2014-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Cathrin M
Cathrin M