Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig

Jag vill inte säga att jag vill ha dig tillbaka.

Jag vill bara säga att du fick känna mig mer trygg än någon annan.
Och att dina fingrar i mitt hår fungerade bättre än alla sömnmediciner i världen.

Kanske vill jag säga att jag fascineras av det faktum att du kunde finna skönhet i mitt instabila och att ditt namn numera ger mig ont i magen.

Jag vill bara säga att jag fortfarande älskar dig.
Men du behöver inte komma tillbaka.




Fri vers (Fri form) av sjufyrasju
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-25 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sjufyrasju