Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla

Låt din oro falla

lägga sig till ro

på marken

låt din oro blandas

med glädjen

du redan lagt där

för att ha

till en tråkig dag

låt oron ligga

Stilla




Fri vers (Fri form) av Mr Mutter
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-25 18:38



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Oro som faller
Bland glädje och ljus
Vad kan det bli, annat
Än en massa bus?
Bra idé
Och en trösterik dikt!
Me like!
2014-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter