Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad annars...

De tre vise män som en gång var
på väg, hylla en som var född och klar
när de tog sin taxi så
vad i allsindar sa de då
det är bara att follow the new star




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 163 gånger
Publicerad 2014-04-25 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt