Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyll min bägare


Väv Dina drömmar
av finaste silke

~~*~~

låt dem vandra
som de vill

~~*~~

Du skall ändå finna
Vår kärlek
starkare än
allt

~~*~~

låt himmlens vindar
dansa
mellan Oss

~~*~~

så som eken
och cypressen

~~*~~

inte växer
i varandras skugga 

~~*~~

kom fyll min bägare
med kärleksnektar
min Älskade

~~*~~

och se
Du ska aldrig
törsta mer

~~*~~

jag fyller Din till bredden
med kärlekens ljuva 
honung

~~*~~

tillsammans för evigt

~~*~~

om så
dödens vita vingar
skingrar Våra
dagar

~~*~~

finns där Våra
tätt tvinnade kärleksband

~~*~~

blunda min Älskade
ta mig i handen

~~*~~

och följ mig längs stigen
till havet

~~*~~

Vår kärlek växer
sig starkare

~~*~~

medan vågorna
sköljer in över stranden

~~*~~

ta mig i famnen

~~*~~

svep mig med
min älskade
Ögonsten

***




Fri vers av Stjärnöga
Läst 583 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2014-04-26 04:18



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Hisnande vacker text!
2014-04-29

    ej medlem längre
Värme som sprider sig genom hela dikten. Wow
2014-04-28

  ringmuskelmarodören
classic
2014-04-27

  Lasseman VIP
Oj!.. en text av dig som kändes I mitt inre att läsa likt en tryckar dans.. man svävar och blir salig...

2014-04-27

  Lars Hedlin
Saknar ord "wow" Berusande vackert och senuellt ....Smälter polarisarna ;)
2014-04-26

  Änglaögon
Så väldigt fint poetat.
2014-04-26

  Eliza-69
Sagolikt vackert...
2014-04-26

  Yeppis
Jösses,man smälter!
Vackert
2014-04-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Otroligt vacker kärlekspoesi!
2014-04-26

    ej medlem längre
Och för ett ögonblick stod
tiden still..så himla vackert!!
2014-04-26

  Marita Ohlquist VIP
Underbart vacker text.
Läste med stort välbehag.
2014-04-26

    ej medlem längre
Böljande vackert dansar denna fina text för mina ögon..
2014-04-26

  ULJO
Jag njuter i fulla drag när jag läser dessa rader. Helt magiskt vackert.
2014-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga