Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon som vet

Höga kalla toner slungar sina skärvor
av vit slipad sten
genom oss som fortfarande väntar

härnere


Genomborrad
tömd dränerad
står man och spanar
mot skyn

Söker efter vakande händer eller
någon annan
som vet




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-26 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon