Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mångalna







Den förunderliga månen
gjorde oss galna.



Kunde inte begripa
hur vi kunde segla runt hela klotet
på en natt,.



Dina jättelika klotformade pupiller
var som oceaner.



mina, med djupa kratrar
du klättrade ned i




Prosa av Lars Gullberg
Läst 152 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-01 11:59



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
den omstörtande upplevelsen av jordbävning kombinerad med oändlighet

Bra skrivning av dig !!!
2018-08-03

    ej medlem längre
Som vi i tider har förtrollats av månen, sjunker in i dess fängslande uppsyn, sjunker läsaren in i din blick, hur du ser världen. Mycket vacker gestaltning!
2018-08-02

    Sefarge VIP
Bra skrivet om månen!
Beror på hur man tar det
Det finns väl inget blod
- bestänkt med månen?
Bara Jordens skämmiga
rodnad?
2018-08-02

  Nanna X
Månen är inte att leka med, särskilt inte den blodbestänkta...
2018-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg