Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
färdbeskrivning (gammeldikt)


kring

Väven väver vävande vävar
kring
ljus är ljust och lyser

Detaljer
Till exempel: 'Allt hänger ihop'
Eller skosnören, fast inte på dom som bär sandaler.

Människorna går omkring och människoar sig
Somliga skriver poesi (t ex).

Himlen är blå. Här
men det måste bli strukturer-gytter-enkelhet
tjugo dimensioner minst!

En groda med guldglittrande solglasöga
syns i mouchas ögonmiljoner
Finns sidledes i tiden, och i så fall äv. diag.?
Förk. int. förb¤%*!

Analyser av Fantomen som kolonialism.
Överåsvallens Idrottsplats. Färdas. Genom. Mörkret. Sakta.

Paraguay - eller nåt.
Om man söker
Jack Kerouac www.rollspel.nu men sedan då...
Whitman. Te.


Kontorister
De går omkring och tänker på
Brevpressar Jan Guillou kamomillte
kinesmat Kingsley Amis överdrift
dum-tv överdrag sin hemliga kärlek
Och om Peru asfalteras under tiden.

Men man måste ju göra sitt jobb.
Man skriver




Fri vers (Fri form) av Martin Hellberg Olsson
Läst 243 gånger
Publicerad 2014-04-27 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Hellberg Olsson