Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
liten fundering på finska - men jag översätter


horisonten




en vielä saanut
taivaanrantaa
kokonaan maalattua

siitä puuttuu se yhteys
taivaan ja maan
välillä


------------------------------------


hann ej än
måla hela
himmelshorisonten

ännu saknar jag den där
bron mellan
himmel och jord












Fri vers (Fri form) av Annatula
Läst 349 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-27 10:13



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Gillar den finska varianten! Super!!!
2014-08-31

  Lars Hedlin
VAckert i fin önskan!
2014-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Annatula
Annatula