Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
funderingar om gränslös kärlek


kärleksfull


ja, jag är den där kvinnan
vems hjärta är
så fullt av kärlek
så det väller över
dränker
världen omkring henne
i skimrande täcke

så översvämmat är hennes hjärta
att det kan
omfamna hela universum
berätta om
moderskap, systerskap, partnerskap
om heta tungors lek
om svettpölen mellan mage och mage
hjärtat täljer om handen
som tillitsfullt sträcks
omsluts i annan
som stödjer och får stöd

ja, jag är den där kvinnan
ock även du





Fri vers (Fri form) av Annatula
Läst 576 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-04-27 10:26



Bookmark and Share


  aol
Så fint berörande skaldat,
2016-04-20

  S.A.I. Steve Lando
Kärleksgudinna
2014-05-28

  axveronika
Fin text.
Tur att dom/vi finns
2014-04-27

  Lars Hedlin
Bra framfört med känsla och inlevelse som berör det inre ,)
2014-04-27

  Ronny Berk
väl tecknat om kvinnan som är, just kvinna - men funderar över sista raden ...
2014-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Annatula
Annatula