Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorry





Vad är dagar vad är nätter utan ditt brinnande ljus i fönstret. Det brinner aldrig ner. Det är en flämtande låga likt stjärnorna. Jag tittar upp mot fönsterglaset och förstår att de är dessa jag ser glimma mot rutan och inte ljuset du tände, att där innanför endast är mörkt. Att du redan flyttat för länge sedan. Men jag minns det där ljuset du tände.


Lars Gullberg ringer aldrig




Prosa av Lars Gullberg
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-27 10:44



Bookmark and Share


  Annika Persson
forts.

Grannar möts på Frölunda Torg. Solen skiner. Allt håller på att slå ut.
- Hur visste du, att jag flyttat?
- Ljuset som brann i fönstret.
- Det har jag tagit med mig. Folk har gjort fel mot mig, och gav sig på mig i min lägenhet. De är väl socialt obegåvade.
- Eller sociopater.
- Jag har det bra i Bern nu. Här talas det flera språk.
2014-04-27

  lodjuret/seglare VIP
Jag är glad över att texten gjorde mig ledsen för då fick den mig ju att åtminstone känna, något.
2014-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg