Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jo, det är sant.


Jag har blivit kär i min psykoterapeut! OBS! Nypublicerad.

Vi träffas varannan vecka och jag älskar verbalt med henne i 45 minuter, fast det vet hon givetvis inte om. Hon är inte en kvinna man vänder sig om efter på gatan, lite rund och med en töntig frisyr. Men vilka ömsinta och vackra ögon, och med en mycket sensuell stämma, som jag skulle vilja lyssna på när jag inte kan sova. Funderat på och spela in våra samtal med mobilen, fast det får man nog inte göra. Tänk om hon kommer på mig? Det kommer ju aldrig att bli något mer än så, fast det är härligt att vara kär igen :o)




Fri vers av Hans Christian
Läst 561 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-04-27 12:57



Bookmark and Share


  Amari
Fantasier som är bra för själen, är väl bara att tacka och ta emot!
2015-09-27

  Anya VIP
Men vilken fantastiskt talande gestaltning att diktarjaget skulle spela in samtalen och lyssna sedan.
2014-09-07

  Connie
Igenkänningsfaktorn är enormt hög kan jag säga! Jag har upplevt exakt samma sak!
2014-04-30

  © anakreon VIP
Om du varit kär i, men inte våga berätta det för, en annan kvinna och du anförtrott din psykoterapeut detta VET jag att hon sagt: "Du måste berätta det för henne!"
2014-04-30

  Kim VIP
Söt!
2014-04-30

  Nina Ahlzén
En klassiker.
2014-04-30

  Lollitta VIP
och jag älskar

verbalt________+++++

med henne i 45 minuter,


_____________!!!!!!!!!!!!!!
2014-04-27

  axveronika
..öh, jag tror det ingår..lixom
2014-04-27

  Staffan Nilsson
Ömsinta ögon och sensuell stämma kan bara betyda en sak ....
Och klär hon sig inte lite extra inför era 45?
2014-04-27

  Nina.K
Haha, underbart! ;) ;)
2014-04-27

  Nanna X
haha så klassiskt ;)
2014-04-27

  cilax VIP
skulle nog tippa att hon (givetvis) vet ;)
2014-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian