Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Segelbåtar bakom månen








Segelbåtar bakom månen.
flickan i en kapsel
att dyka bland stjärnorna
är det bästa hon vet

sedan gå på en vajer
mellan solstrålar
och plötsligt inte finnas mer.

Att bli till
och födas
få ett namn
och ett liv
och få drömma.

Bara få drömma




Prosa av Lars Gullberg
Läst 168 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-08-03 14:59



Bookmark and Share


  J-M
Fin prosa. Fina drömska, scenpartier för läsaren att finna häri. Fint flyt och fint prosauttryck. Den solitära slutmeningen förstärker. Bra.

2018-08-06

  Goraxy 89 Orion VIP
Bra !
2018-08-05

    ej medlem längre
Med nerv och poetisk känsla får man dyka högt och djupt i din poesi. Drömmarna gör oss levande. Drömmarna skapar livets magi.
2018-08-03

  Nanna X
En underbar titel
och dikten håller vad den lovar
2018-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg