Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sagovärldens hemlighet

jag läser en saga om smärta och sorg
om brustna hjärtan
om ensamma själar
jag läser en saga utan ett lyckligt slut
en saga om vintertorra händer
fulla anteckningsblock
och utlästa favoritböcker
jag läser en saga
en saga om en flicka
en flicka med tunga steg och suddig blick

sagan jag läser
den handlar om någon jag känner väl
för sagan
ja sagan
den handlar om mig

kanske är sagan sann
kanske är sagan påhitt
ingen vet
utom jag




Fri vers (Fri form) av polygon
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-27 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

polygon
polygon