Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om havet låg ovanför








Under marken
går det tåg.
Visste du
att det kostar
tvåtusen spänn
i månaden
att åka de tågen.

Dessa hål ner med trappor
där varje lysrör
lyser oavbrutet.

Där går det värmeslingor
i väggar.
Ett korsdrag
mellan stadsdelarna
som viner där under.

Om havet låg ovanför
hade vi sett Atlantis
resa sej på nytt
men så är det inte...inte ännu.

kanske dessa farkoster
redan lämnat vårt solsystem
antagligen med all rätt




Prosa av Lars Gullberg
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-31 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg