Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blind skrift.

Oskolade människor kan bara skriva i galet tillstånd.




Övriga genrer av stenen/ Yv Ericsson
Läst 511 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-27 21:45



Bookmark and Share


  aol
Så sant så sant, så träffsäkert vännen,
2016-03-03

    ej medlem längre
Så sant så sant! :-)
2014-06-05

  Lars Hedlin
Bra framfört....
2014-05-03
  > Nästa text
< Föregående

stenen/ Yv Ericsson
stenen/ Yv Ericsson