Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det sviktar.

Ikväll andas demonerna i örat.
Viskar sanningar bland lögnerna
för att allt ska bli verklighet.




Fri vers (Fri form) av Ann. O. T. Herriddle
Läst 544 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-04-28 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann. O. T. Herriddle
Ann. O. T. Herriddle