Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på söndagar-

sover jag aldrig.
kanske för att
den nya veckan..

..är oroväckande?




Fri vers av 17år
Läst 337 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-28 01:59



Bookmark and Share


  Nolltillhundra
Den var himla smart formulerad. ^^
2014-05-03

    ej medlem längre
Mitt i prick på mig. Jättebra
2014-04-29

    Andreasbbb
du är inte ensam
2014-04-28
  > Nästa text
< Föregående

17år