Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag kunde ge dig en gåva

Om jag kunde ge dig en gåva
skulle jag ge dig min syn
så att du kan se hur vacker du är
Jag skulle ge dig mitt hjärta
så att du får känna vad äkta kärlek är

Jag skulle ge dig mitt sinne
och alla tankar jag bär
Då skulle du älska dig själv
precis som du är




Bunden vers av Slanta
Läst 668 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-28 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Slanta
Slanta