Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så det kan gå...

En så snabbtänkt man ifrån Cannes
han bytte kön, blev kvinna minsann
men ångrar sig stort
att han så hade gjort
för en halv lön, får numera han






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-28 18:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
*ler* Just så...
2014-04-29

    Dan Myrbeck
En av dina bästa -> Corren!
2014-04-29

  Marita Ohlquist VIP
Jorden anropar!
2014-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt