Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vatten.

Gå ner långsamt,
Vått och varmt,
Griper tag i allt.

Sinne och kropp,
försvinner bort,
Låter allt bara rinna ut.

Få flyta iväg,
Känna bara hur jag bärs,
Allt är så harmoniskt.




Fri vers (Fri form) av Invisble-girl
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-28 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Invisble-girl
Invisble-girl