Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solstorm

Tar du mig som en isglass smälter jag i dina ögons djup.
Fjärilsfylld lär sig så puppan vinga ut och sakta dö.
Vacker dag av jag är nöjd
Livets vara, vilken fröjd
älskar dig gul
älskar dig röd
skrattar oss blå
kommer aldrig förstå




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 581 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-05-20 13:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Charmig och originell.
2014-05-21

    ej medlem längre

En vacker text som jag gärna återkommer till att läsa ...
2014-05-20

  Lars Hedlin
En text som förmedlar många känslor!
2014-05-20

  Whero
Vacker text med underbara rim.
2014-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP