Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I all enkelhet, ändå guld...

Var vårmorgon mig tjusar
och solen mig krusar och krusar
och den ger ej upp, men då säger vännen min
att den bara med mig busar
då drar jag täcket över mig
och jag hör steg som försvinner bort
och jag säger o nej
men inom kort
hör jag att stegen kommer tillbaka
och något välbekant skramlar
och en röst säger:
-Skulle det smaka med kaffe...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-28 19:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra!
2014-04-29

  Nolltillhundra
Slutet, så gott!
2014-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt