Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

existentens misär

sakta rullar tårarna ner längs mina kinder
jag försöker svälja bort
vill inte att du ska förstå att jag är svag
vill inte att du ska veta att jag bryr mig
vill inte att du ska inse att allt jag byggt upp raseras
raseras som ett korthus
PÅGRUNDAVDIG!!!!!!

jag orkar inte.




Fri vers (Fri form) av polygon
Läst 263 gånger
Publicerad 2014-04-28 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

polygon
polygon