Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att leda sig själv

 

Det fanns en tid då beundran
var större än kärleken till dig

 

Sen kom sanningen fram

 

 

 

 

 




Fri vers av ninfea VIP
Läst 488 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-04-28 22:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Insikt!
2014-07-07

  Lena Själsöga Keijser
sannheten
är
det vackra

rena

... kanske i
närvaro
2014-06-28

  S.A.I. Steve Lando VIP
sanningen i Dig
2014-06-25

  Annika Persson
beundran är ett vackert ord

2014-04-29
  > Nästa text
< Föregående

ninfea
ninfea VIP