Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som smultron på din stig

Se marken sjuder och doftar vår
och lyckan ljuder
av längtande svalor.

Lika törstande är mitt hjärta
efter nyförlösta tankar
och levnadshopp.

Frön gror i marken
och grönska lyser skön
solen värmer min hud.

Jag vill ut!

Vandra på blomstrande ängar
dansa med humlor och fjärilar
vara daggdroppen
på daggkåpans blad.

Lika vacker och livgivande
lika självklar
som fisken i havet

och sötare än alla
smultron på din stig.

© Klio 2014-04-29




Fri vers (Fri form) av klio
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-29 09:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

klio
klio