Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

54-åringen som klättrade ut...

54-åringen klättrade ut i arbetslösheten och försvann,

trots att han var en fullt rörlig och frisk man.

Både teoretisk och praktiskt lagd till sinnet,

och inga större problem med minnet.

Han hade goda referenser och bred erfarenhet,

helt enkelt en resurs med stor kapacitet.

Han hade ett bra CV och trevliga personliga brev,

 men ingen läste något av allt han skrev.

Hans höga ålder skrämde bort HR-ansvariga,

till slut orkade den gamle mannen inte kriga.

Han insåg att det bara är unga och kravlösa som duger,

det här med att bli gammal och ointressant suger!

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 331 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-04-29 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver