Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BYGGA BROAR





När min dotter dog

blev en av hennes vänner min "Extradotter".



När hennes mamma dog

blev jag hennes "Mamma 2".



Även sorgen förenar.




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-04-30 09:07



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Stor sorg och djup glädje... Så sorgligt, vackert skrivet.
2014-05-07

  walborg
Chockerande mycket berättat i få ord
2014-05-05

  Heikki Hellman
Du har varit lycklig över att du inte ha blivit ensam, i dina öden du har 'vridit nacken' av ensamheten!
2014-05-03

  Anya VIP
Kärnfullt och talande.
2014-05-01

  Palett
Fin text om hur människor kan få betydelse för varann !
2014-04-30

  Ninananonia VIP
Berörande och fint..
2014-04-30

  louisegirl
Vackert berörande..

2014-04-30

  Alicia Stenfors
Det var en gåva.
2014-04-30

  Lars Hedlin
JA så kan det vara ibland..tack för att du delar med dig!
2014-04-30

    ej medlem längre
Du har ett hjärta av guld och en vacker själ!!
2014-04-30

  Staffan Nilsson
Ja så är det, vad som helst kan förena bara vi är vakna.
2014-04-30

  KYREUS of Sweden
Underbart
2014-04-30

    ej medlem längre
visst gör den!
2014-04-30

  Angel of love
Och det är väldigt vackert.
Berörande,
2014-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP