Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När hjärtat tappar andan

Det är omöjligt att kräva
mitt hjärta på svar
Det skriker och gråter så högt
att jag omöjligt kan tyda det
Men det håller mig vaken

Jag kan inte lägga undan
mina tankar
Ser dina sorgsna ögon,
känner mina inre tårar
vassa som grus
när jag tänker på allt vi hade
som vi delat så länge.

Kanske kan jag inte leva
utan dig
Kanske är jag aldrig hel
utan din kärlek
och är så rotlös nu
att mina nätter tappar andan
Kanske var du den rätte,
kanske får jag det aldrig
mer rätt än dig

Men en sak vet jag

jag var inte redo att förlora dig
Inte alls,
alls

 

 

alls.

 




Fri vers av Missi VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-04-30 10:54



Bookmark and Share


  Glitr
Tycker mycket om
Att hjärtat kan tappa andan
Såklart
Fint
2014-08-30

    Jim Friberg VIP
Underbar
2014-08-27

  Marita Ohlquist VIP
Gripande text om sorg och saknad.
2014-04-30

  Robin V
Vackert! Igenkännande.
2014-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon