Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulle köpt rosor

Med dörren stängd
i djupaste avsky
ett dånande eko
i den ödsliga trappan

Skrikande och svärande
bakom en stängd dörr
porslin som krossas
5 bollar för en krona

jag borde kanske
ha kommit ihåg
din födelsedag
i år i alla fall

och köpt rosor?

Eller sagt grattis
åtminstone?




Fri vers (Fri form) av Mr Mutter
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-30 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter