Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från den ena dan till den andra kan ditt liv rasa samman på en enda minut så tänk nu och var tacksam för det du har. Livet är en vacker gåva och bör inte kastas bort...


Från dödsrikets dal till Livets underbara gåva...

Jag befann mig i dödsrikets dal....
Låg dag efter dag och stirrade in i de vita väggarna...
Tomheten,
ovissheten,
ensamheten,
rädslan,
ångesten,
att inte veta?
Nu har det gått ca 9 eller 10 månader och jag är här igen...
Fick en andra chans tack vare den barmhärtige skaparen
som hjälpte mig igenom ett svårt år...
Jag tackar honom i all evighet för jag tillhör honom och
han är min eviga vän. Nu får jag chansen att ännu en gång få glädjas
över vår och sommar och vara tillsammans med min familj.
Tänk vad livet är värt mycket och man förstår det kanske inte till
fullo förrän man nästan håller på att mista det!
Livet är fantastiskt!


Bild: Monet




Fri vers (Fri form) av princess in the new world
Läst 414 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-04-30 20:47



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Visst är livet fantastiskt!
När man överlevt något riktigt svårt blir man oändligt tacksam för livet.

2014-05-06

  Hans Christian
"Från den ena dan till den andra kan ditt liv rasa samman på en enda minut så tänk nu och var tacksam för det du har. Livet är en vacker gåva och bör inte kastas bort... "

Lite kul att citera ingressen. Tycker dock att det är något alla bör tänka så.

Bravo!
2014-05-06

    ej medlem längre
Berörande fint.
2014-05-03

  Lars Hedlin
JA tråden är hårfin från uppgång till nedgång!
2014-05-01

  Chawa VIP
Berörande ord i stor tacksamhet! Ja livet är fantastiskt!
2014-04-30

  louisegirl
Berörande och fint skrivet <3
2014-04-30

  Larz Gustafsson VIP
Jag instämmer i vittnesbördet om att livet med Jesus är fantastiskt.
Bibelns entydiga vittnesbörd är att det finns en Gud - som är en och inte tre - och att Hans namn är Jesus.
Han längtar mer efter gemenskap med oss än vi gör efter Honom (Joh 6:44).
2014-04-30
  > Nästa text
< Föregående

princess in the new world
princess in the new world