Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det kommer en dag...


I min rosenträdgård

En dag skall jag sitta i min rosenträdgård
och
borta är allt det onda som en gång varit.
Lugnet råder över jordens rund för den
ondskefulle finns ej mer.
Han som var denna världens härskare
Fängslad i underjorden han är...
Varje dag är en fest och vi gläds alla över
friden som råder...
och
ingen säger längre att han är sjuk...
maten smakar bättre än vanligt och
luften vi andas känns mycket renare.
Det är så underbart och jag är så lycklig
för man behöver inget frukta.
Du behöver aldrig vara rädd mer för
de onda människorna är också borta.
Alla människor och djur lever i frid och harmoni...
Ikväll skall jag dansa och dricka vin ända tills solen
går upp imorgon dag...

Bild: Rene Gerin 1862-1895 "Summer"




Fri vers (Fri form) av princess in the new world
Läst 361 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-04-30 21:28



Bookmark and Share


    maija tuori
Otroligt vackert
2014-05-04

  Lars Hedlin
Gillas mycket!
2014-05-01

  louisegirl
Mycket vackert!
2014-04-30
  > Nästa text
< Föregående

princess in the new world
princess in the new world