Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åk inte för fort

Åk inte för fort,
det ger tunnelseende..

men!

Åk inte för långsamt,
det ger tunnelseende..




Fri vers av Nolltillhundra
Läst 537 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-04-30 22:14



Bookmark and Share


    Monica Kvist VIP
Allt ska tydligen vara LAGOM, men var går den gränsen?
2014-06-27

  Lars Hedlin
Gillas!
2014-05-13

  Magica VIP
Finurligt skriven och mycket tankvärd =)
2014-05-09

  Drömfångare
Haha xD
2014-05-01

  Quasimodo
Mycket sanning i dessa ord, fram för fler skyltar med rekommenderad hastighet!!
2014-05-01

  walborg
Klurigt
2014-05-01

  Marianne Räf
Lagom hastighet är
att rekommendera!

2014-05-01

  Hogstedt
Gillar hur du får allt att låta så självklart och enkelt.
2014-05-01

    ej medlem längre
Sverige är ett lagom land :) så vi håller oss till det!
2014-05-01

  byggpoeten
Så sant, lagom e bäst;-)
2014-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Nolltillhundra
Nolltillhundra