Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om bara kärleken vore starkare... Bild: Liga Klavina


Kärlekens vapen

Kärleken
Tänk att kärleken är svaret på många problem...

men, många glömde bort den

Om vi hade lärt oss att älska varandra

Tänk vad allting skulle varit annorlunda!








Fri vers (Fri form) av princess in the new world
Läst 382 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-04-30 22:26



Bookmark and Share


  Hans Christian
"Kärleken
Tänk att kärleken är svaret på många problem...

men, många glömde bort den

Om vi hade lärt oss att älska varandra

Tänk vad allting skulle varit annorlunda!"

Citerar hela dikten för den är så sann!






2014-05-05

    maija tuori
Fint skrivet !
2014-05-04

  Chawa VIP
Kärleken är starkast... det människan kan göra är att våga välja den..!
Vackert väcker du tanken i oss!

2014-05-03

  Maria Sundelin VIP
Helt sant
2014-05-03

  Larz Gustafsson VIP
Det kan vi inte så länge synden härskar i våra liv. Människan är ond.
2014-05-01

  Lars Hedlin
JA jag håller med!
2014-05-01

  bittemi VIP
Ja sant! Fint skrivet
2014-05-01

  Angel of love
Så väldigt fin text!
2014-04-30

  byggpoeten
Så sant:-)
2014-04-30
  > Nästa text
< Föregående

princess in the new world
princess in the new world