Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu är den här igen punktlig, men tvekande... Bild: Lånad från Pinterest


Vårens lycka...

Jag rider fort över ängen i vit klänning

känner mig fri som en fågel...
vinden sveper mitt långa hår överallt

Jag är lycklig och fri

solen skiner på en molnfri himmel
fåglarna sjunger med höga röster

Våren har kommit och visar sin skönhet överallt






Fri vers (Fri form) av princess in the new world
Läst 380 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-05-01 12:12



Bookmark and Share


  louisegirl
Fint!
2014-05-01

  Lars Hedlin
Så fint!
2014-05-01
  > Nästa text
< Föregående

princess in the new world
princess in the new world