Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

clownerna kastar ut varandra i rymden



Bäste broder. Jag har den senaste tiden insett att jag lever och verkar i en värld full av clowner. Det är overkligt, eftersom jag inte längre vet hur jag ska bete mig. Det känns främmande att vara i en cirkus.

Bäste broder. Jag kan inte jonglera eller balansera på lina. Jag kan heller inte tämja lejon eller hänga i en trapets nedanför molnen. Dessutom kommer jag aldrig kunna manipulera andra att skratta åt olyckan som egentligen är deras egen.

Bäste broder. Cirkustältets begränsade utrymme i banan kring solen, skrämmer mig. Clownernas himmel är trasig och de kastar ut varandra i rymden för att ha kvar sin loge. Jag orkar inte med den stressen.

Bäste broder. Jag har tatuerat mitt testamente vid ryggradens slut, istället för att lägga ut det på facebook. Jag vill endast att de närmaste ska sminka av sig och vara vänner på riktigt, inte ge ännu en föreställning på planeten ur ingenting.

____________




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-05-01 13:26



Bookmark and Share


  Hans Christian
Oj, ser här en ny sida av dig. Så skickligt skriven text.

"Dessutom kommer jag aldrig kunna manipulera andra att skratta åt olyckan som egentligen är deras egen. "
2014-05-02

    violas
Den här är riktigt bra.
Fast är det några som skrattar åt sin egen. olycka så är det ju just clowner.
Kanske den svåraste rollen av alla bortsett från att vara avsminkad
Du kan ju vara konfrancier
2014-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP