Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Universums diamant

Som en vacker diamant hänger du i universums rymd
olik allt annat runt omkring...

Skapad för oss små människor att bebo till oöverskådlig tid.

Här finns allt av skönhet att se
och jag begrundar ofta eller nästan jämt dina händers verk

Jag älskar det jag ser och det gör mig fylld av vördnad och respekt.
Se på alla vackra blommor och träd i så mycket färg och form.

Fåglarna älskar jag och deras sång är vacker att höra
Fjärilarna flyger med sina vackra vingar och landar på en blomma

Bina surrar för fullt med sina gulliga söta ludna kroppar.

Vi har mat för alla smaker och det är ett stort utbud av vackra frukter och grönsaker. Din kärlek och givmildhet är stor och inget fattas oss egentligen
på denna vackra planet.




Fri vers (Fri form) av princess in the new world
Läst 357 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-01 13:54



Bookmark and Share


  Margareta Wersäll
Du ger ett underbart uttryck för en universell känsla som sedan sänker sig i den mindre digniteten. Märkligt: precis så här känner jag ofta, det måste finnas ett gemensamt tanke- och känslosystem mellan människor. Och dikt är ju ett sätt att kommunisera detta.
2014-05-02

  byggpoeten
underbart! Synd att inte alla inser detta..
2014-05-01
  > Nästa text
< Föregående

princess in the new world
princess in the new world