Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vår kyss skulle aldrig åldras



Jag sitter i stentrappen utanför din lägenhet och gråter. Det är sommar, men den har mörknat. Jag vet inte vilket minne som kommer vara värst.

Du bor på tredje våningen, men jag ska aldrig dit upp igen. Jag går snart ner och bort genom porten, ut i städer att bli ensam i.

Vår kyss skulle aldrig åldras. Det var bara det att du tyckte den börjat göra ont mot munnen och jag hade inte en chans att försvara mig.

Vi drack ett par glas whisky, låg med varandra på golvet i vardagsrummet. Solen bländade som aldrig tidigare. Jag blundade och bet rakt genom tungan.

Det droppar tårar och blod på stenar som bygger en väg mot himlen. Jag försöker tända ljuset i trapphuset, men årstiden är annorlunda.

Du gick förbi mitt fönster i januari. Det var natt och våra stjärntecken syntes på himlen. Vi sa hej och började avrätta det bästa som hänt.

______________




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-01 15:42



Bookmark and Share


  Hans Christian
" Jag går snart ner och bort genom porten, ut i städer att bli ensam i. "

Du kan verkligen allt, verkar det som.
2014-05-02

    ej medlem längre
Du lyckades verkligen!
2014-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP